______......------====' SMOELENBOEK `======------......______

 

2004-10-15

Wat was het leuk om weer eens een groep te hebben die alles voor het eerst meemaakte. Een weekend, georganiseerd n.a.v. de vele verhuizingen die de afdeling intern heeft moeten doorstaan.

Dit weekend overtrof alle verwachtingen. Zelfs de ontberingen van alle verhuizingen van de Dagbehandeling van Ziekenhuis Lievensberg.

2004-09-17

De wolken zijn wit, de lucht is blauw
in gedachten zijn we altijd bij jou.
Onze harten gingen sneller kloppen,
hier in het Ardensebos van Jan Foppen.

(gedicht van Drikus Tolsteeg Utreg.)

2004-09-10 Ontzettend gezellig. Alsof ze nooit zijn weggeweest, en voor het eerst zo'n grote groep in mijn boomhut. Een te gek weekend!. Groepsfoto Ziekenhuis Deventer.
2004-09-03 Veel jeugd, veel inzet en veel enthousiasme. We moesten letterlijk alles uit de kast halen om de groep bezig te houden. Groepsfoto Gerard de Kruif.
2004-07-09 Voor dit weekend stond er eigenlijk geen groep gepland. Maar ja, je kent Jan.... van het een komt het ander. En zo zat het Foppenbos omdat er geen hutten op de camping beschikbaar waren vol met een groep van Ton Schoolderman, plus nog eens 8 extra. Geen groepsfoto maar wel 2 markante smoelen.
2004-07-02 De group (met aanhang) van Charlotte Bollen. Als ik het goed begrepen was de spirit hoog maar liet het peil van het Ardenner weer heftig te wensen over.
2004-06-26 Familie Kranendonk. Onze vriendelijke nederlandse buren uit een nabijgelegen dorp, wilden nu ook wel eens een aktief weekend bij de stichting meemaken.

2004-06-18

de Kapsters. Dit jaar waren ze er met het oog op het in de voorafgaande jaren bizarre weer, zo dicht mogelijk tegen de zomer aan.
Hoewel het weekend er in het begin heel nattig uitzag, werd het fantastisch mooi en gezellig.

2004-06-11

Tjoepie Joepie uit Odijk. Ontstaan uit een volleybalteam maar zoals je ziet het veteranen-stadium inmiddels voorbij.
Zouden eerst alleen fietsen maar konden uiteindelijk ook de rotswand doen.
Uh.... innemende persoonlijkheden. Innemers dus!

2004-xx-xx Tekst tekst. Link naar smoelen met namen.