Groepsarrangement standaard
een weekend aktief bezig vanaf 150,- euro per persoon. (minimaal 18 personen)


Groepsarrangement Château de Ny
Gun jezelf eens een culturele omgeving. Nabij Hotton ligt de kasteelhoeve van Jos ..... Je verblijft hier temidden van een smidse, kaasfabriek (die je echt niet ruikt, overigens) en vooral IJslandse paardenfokkerij. Het onderkomen in schitterend en stijlvol. Hier gaan we uit van minimaal 20 personen. Dit komt op 185,- euro p.p.


Arrangement Gîte de Cens
In het plaatsje Sense hebben we de beschikking over 30 bedden. Dus ook hier is het minimum aantal personen 18. Verder is er een keuken, woonkamer met TV, 2 douches en toilet."Tipische" overnachtingen
In het Foppenbos hebben we een 5 meter hoge tipi, oftewel wigwam staan. Afhankelijk van het jaargetijde kan het zijn dat dit iets meer voor de bikkels onder jullie is.

Survival-weekend
Niet voor de gewone avontuurlijk-weekend-deelnemer! Nee, dit is meer voor de "die-hards". Gedropt worden op een onbekende plek en zien dat je de eindbestemming bereikt. Slapen doe je uiteraard in de openlucht.

Meedoen
Het organiseren van deze weekenden is voor ons een uit de hand gelopen hobby en geen verdienste. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden. 

Dit betekent dat we jullie soms vragen om ook de handen uit de mouwen te steken.
Dit zowel buiten, in het veld, als binnen met opruimen e.d.
Juist die kleine dingen samen doen schept de extra band die we het hele weekend hard nodig hebben.

Inclusief/exclusief
Ons avontuur begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag. Het vervoer naar de Ardennen geschiedt op eigen gelegenheid. 
Het ontbijt en de lunch op zaterdag en zondag, en de warme hap op zaterdagavond zijn bij de kosten inbegrepen. 
De drankjes 's avonds en overdag zijn natuurlijk voor eigen rekening.

Uiteraard ben je voor dit weekend verzekerd.